ΑΝΟΙΧΤΑ:
1 Μαι - 15 Οκτω
Δευ - Κυρ: 08:00 πμ - 00:00 μμ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: (+30) 23750-61350-2

Συνεργαζόμαστε με γραφεία που οργανώνουν εκδρομές με καραβάκι και, στον Άθω και στις γύρω παραλίες. Με εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, θαλασσίων σπορ και καταδύσεων.
Το Κάμπινγκ Sunny Bay βρίσκεται 1,2km από το κέντρο της Μεταμόρφωσης. Στη Μεταμόρφωση θα βρείτε εμπορικά καταστήματα, φαρμακείο, στάση λεωφορείου, τεβέρνες και μπαρ. Στη Νικήτη τη πρωτεύουσα της Σιθωνίας στα 8 km νότια θα βρείτε πολλά εμπορικά καταστήματα καθώς και δημόσιες υπηρεσίες. Στη Ψακουδιά στα 10km βορειοανατολικά θα βρείτε μεγάλη αγορά καθώς και εστιατόρια και μπάρ.
Τα ερείπια της Ολύνθου, μια από σημαντικότερες πόλεις της αρχαιότητες βρίσκονται σε απόσταση 28km.
Άλλη μια πρόταση για εκδρομή ημέρας είανι η επίσκεψη στο σπήλαιο των Πετραλώνων στα 50km. Το σπήλαιο χαρτογραφήθηκε το 1959 από ένα βοσκό. Έρευνες έφεραν στο φώς το διάσημο «Κρανίο» των Πετραλώνων που είναι 700,000 ετών και θεωρείται το αρχαιότερο.
Και φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επισκεφθείτε τα βουνά και τα δάση της Σιθωνίας και της χερσονήσου της Κασσάνδρας.

 

Τι λένε οι επισκέπτες μας για το Sunny Bay..

Συνήθως οι άνθρωποι γράφουν όταν θέλουν να καταγγείλουν κάτι ή να πουν ένα τους παράπονο. Σε αντίθεση μ’ αυτούς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Αντρέα και την Μαρία για τις υπέροχες ημέρες που μου προσφέρουν και αυτό το καλοκαίρι.
Τέλεια ήταν και η Μεταμόρφωση και γενικότερα η Χαλκιδική!!! Φανταστικές διακοπές και σίγουρα θα ξαναέρθουμε…
Η διαμονή στο camping σας μας πρόσφερε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πιο πολύ απ’ όλα, την διαφορά την κάνουν οι φίλτατοι Ανδρέας- Μαρία με την άψογη συμπεριφορά τους (σε θέματα προσωπικού, ανακύκλωσης, οργάνωσης κλπ.) και ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων.

footer

Scroll to top