ΑΝΟΙΧΤΑ:
1 Μαι - 15 Οκτω
Δευ - Κυρ: 08:00 πμ - 00:00 μμ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: (+30) 23750-61350-2
Η παραλία μας αποτελεί ένα μικρό τμήμα της μεγαλύτερης παραλίας της Σιθωνίς που απλώνεται για 32km από τη Νικήτη και νότια μέχρι τη Γερακίνι στα βορειοδυτικά. Η παραλία διαθέτει λευκή άμμο και γαλάζο πράσινα, κρυστάλλινα ρηχά και ασφαλή νερά. Οι επισκέπτες μας μπορούν να κάνουν χρήση σε ξαπλώστρες και ομπρέλες δωρεάν.
Πολύ κοντά στη Μεταμόρφωση και θα βρείτε τη Μακριά Λαγκάδα, παραλία που διαθέτει «Μπλε Σημαία» και είναι οργανωμένη, ενώ έχει και υπηρεσίες για θαλάσσια σπόρ. Άλλες κοντινές παραλίες είναι ο Αγ. Ιωάννης 10 km, Βουρβούρού 15 km, Ακτή Καλογριάς 15km και η Ψακουδιά 9 km  

Τι λένε οι επισκέπτες μας για το Sunny Bay..

Συνήθως οι άνθρωποι γράφουν όταν θέλουν να καταγγείλουν κάτι ή να πουν ένα τους παράπονο. Σε αντίθεση μ’ αυτούς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Αντρέα και την Μαρία για τις υπέροχες ημέρες που μου προσφέρουν και αυτό το καλοκαίρι.
Τέλεια ήταν και η Μεταμόρφωση και γενικότερα η Χαλκιδική!!! Φανταστικές διακοπές και σίγουρα θα ξαναέρθουμε…
Η διαμονή στο camping σας μας πρόσφερε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πιο πολύ απ’ όλα, την διαφορά την κάνουν οι φίλτατοι Ανδρέας- Μαρία με την άψογη συμπεριφορά τους (σε θέματα προσωπικού, ανακύκλωσης, οργάνωσης κλπ.) και ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων.

footer

Scroll to top